Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Ανασκόπηση Facebook #5


Φόροι, Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης, Τράπεζες αίματος, γραφειοκρατία.
«Να πει κάποιος στον κύριο Θεοχάρη πως γενικά δεν υπάρχουν φιλελεύθεροι φόροι. Εκτός αν τους πληρώνουμε εθελοντικά.»

- Άκης Κελέσης, 27/11/13


«Αν σήμερα ζούσαν ο Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης, ο Μπάμπης Καραϊσκάκης, ο Παλαιών Τριπόλεων Ελβετός και ο Βαλές Φερραίος, θα ψηφίζαν όλοι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.»

- Δημήτρης Βερδελής, 28/11/13«Τόσες δεκαετίες παρακμιακής δημόσιας παιδείας και ακόμα δεν έχουμε βάλει μυαλό. Ελπίζουμε στο θαύμα. Στο καλό κράτος.»

- Οδυσσέας Θεοφάνης, 24/11/13


«Ερώτηση: γιατί ο Μαντέλης με 450.000€ από την Siemens οδηγείται στο δικαστήριο, ενώ ο Τσουκάτος με 5 εκ. ευρώ αγνοείται; Γιατί ο πρώτος φίλοι μου τα παντελόνιασε, ενώ ο Τσουκάτος τα πήγε στο κόμμα, στο ΠΑΣΟΚ, με πρωθυπουργό τον "Ευρωπαίο" Σημίτη. Τι δεν καταλαβαίνεις;»

- Χρήστος Χαρίτος, 24/11/13


«Αγαπητέ κ. Αντ. Σαμαρα επειδή πολύ φοβάμαι ότι οι αρμόδιοι σύμβουλοι σας δεν σας ενημερώνουν επαρκώς θα μου επιτρέψετε να απευθυνθώ στη λογική και την πολιτική σας ευφυΐα. Σύμφωνα με τους δικούς σας νόμους όσοι χρωστούν άνω των 5 χιλ. ευρώ στην εφορία κι άνω των 20 χιλ. ευρώ στον ΟΑΕΕ αντιμετωπίζουν ποινικές διώξεις κι είναι παράνομοι. Οι συμπολίτες μας που εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία φθάνουν σήμερα στο 1 εκατ και μέσα στο επόμενο εξάμηνο εκτιμάται ότι θα έχουν ξεπεράσει το 1,5 εκατ. Δεν υπάρχει άλλη περίπτωση παγκοσμίως που το 25% του ενεργού πληθυσμού να βρίσκεται υπό καθεστώς συνεχούς απειλής ποινικής διώξεως και να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να βρεθεί στο αυτόφωρο ένα πάσα στιγμή.»

«Ακόμα κι από ένα τυχαίο έλεγχο της τροχαίας μπορεί να συλληφθεί ένας οφειλέτης και να οδηγηθεί στο αυτόφωρο. Είμαι βέβαιος ότι δεν το γνωρίζετε η δεν το έχετε συνειδητοποιήσει. Διότι άλλως είμαι βέβαιος ότι θα παρεμβαίνετε για να απαλλάξετε την κοινωνία από αυτό τον παράλογο βραχνά. Κι είμαι βέβαιος ότι δεν θέλετε να μείνετε στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που κατέστησε παράνομους το 25% του πληθυσμού, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ άλλοτε στην Ελλάδα. Ούτε στη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου ούτε στη δικτατορία των συνταγματαρχών»

- Γιάννης Λοβέρδος, 27/11/13
«Άκου να δεις! H Ισραηλίτικη Κοινότητα Αθηνών έχει δημιουργήσει μια τράπεζα αίματος, διαθέσιμη για χρήση ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ! Και εγώ που νόμιζα πως μόνο η Χρυσή Αυγή ήταν ικανή για τέτοιο ...ξεδιάντροπο ρατσισμό! Περιμένω , από στιγμή σε στιγμή, πύρινα άρθρα εναντίον της Ισραηλιτικής Κοινότητας από την Ξένια Κουναλάκη και τους επαγγελματίες αντιρατσιστές του protagon και βέβαια την απαραίτητη μήνυση από το ΕΠΣΕ και τον Παναγιώτη Δημητρά.

«Για να μιλήσουμε σοβαρά. Σε όλες τις εποχές, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης , οι περισσότεροι άνθρωποι θα βοηθήσουν πιο εύκολα αυτούς που τους μοιάζουν , αυτούς που μοιράζονται τον ίδιο τόπο καταγωγής, την ίδια εθνικότητα, την ίδια γλώσσα, την ίδια θρησκεία κοκ. Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση και δεν υπάρχει τίποτε κακό σε αυτό. Οι μικροί Στάλιν της "πολιτικής ορθότητας", που, σαν τους ιδεολογικούς τους προγόνους , θέλουν να αλλάξουν την ανθρώπινη φύση , έχουν βαφτίσει αυτή την τόσο φυσική τάση ρατσισμό και θέλουν να χρησιμοποιήσουν το κράτος για να την απαγορεύσουν.

«Όμως, όπως η Ισραηλίτικη Κοινότητα έχει κάθε δικαίωμα να διαθέτει την Τράπεζα Αίματος σε ομόθρησκους , έτσι και η Χρυσή Αυγή έχει το δικαίωμα να διοργανώνει συσσίτια ή αιμοδοσίες που απευθύνονται μόνο σε Έλληνες , το σωματείο κωφαλάλων να βοηθάει μόνο κωφαλάλους και η "Ένωση για τα Δικαιώματα των Αλλήθωρων Ομοφυλόφιλων" μόνο αλλήθωρους ομοφυλόφιλους . Γιατί σε μια ελεύθερη κοινωνία , και όχι στα γκούλαγκ της πολιτικής ορθότητας, καθένας από μας είναι ελεύθερος να κατευθύνει την φιλανθρωπική του δράση εκεί όπου αυτός επιθυμεί και όχι εκεί που θα του επιβάλλει το κράτος.»

- Τηλέμαχος Χορμοβίτης, 26/11/13
«Να δουλεύεις στο εθνικό ταμείο βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης και να προσπαθείς να πείσεις πως παράγεις έργο!»

- Άκης Κελέσης, 24/11/13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου