Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

Ανασκόπηση Facebook #6


Τσιγάρα, κηπουροί, φόροι, Πελεγρίνης, Άδωνις.


«Η μαζική ανυπακοή των Ελλήνων στον φασιστικό αντικαπνιστικό νόμο, είναι ένα από τα λίγα πράγματα που με κάνουν να νιώθω αισιόδοξος για το μέλλον αυτής της χώρας.»

- Τηλέμαχος Χορμοβίτης, 4.12.13
«Μόλις έμαθα από μια φίλη ότι οι κήποι του Μπάκινγχαμ χρειάζονται για την περιποίηση τους 8 κηπουρούς.... της ΕΡΤ χρειάζονταν 82!!!!!!»

- Μάρκος Νικόλαος Μαναράκης, 4.12.13
«Το success story είναι πουλί αποδημητικό. Έρχεται το καλοκαίρι και εξαφανίζεται προς άγνωστη κατεύθυνση στα μέσα του φθινοπώρου.»

- Ναπολέων Λιναρδάτος, 3.12.13
«Το ότι θα καταντούσε η νέα δημοκρατία και τα φερέφωνα της στα διαπλεγμένα ΜΜΕ να κατηγορούν τους ιδιοκτήτες ακινήτων με τον "βαρύτατο" χαρακτηρισμό πως είναι πλούσιοι - και άρα πρέπει να εξοντωθούν - δεν θα το περίμενε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΚΚΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ζούμε ιστορικές στιγμές Σταλινικής δεξιάς.»

- Ευθύμης Μαραμής, 2.12.13
«To κάλο με τον Στουρνάρα, κολοσσό της διανόησης, είναι πως ξέρει το κοινό του. Είναι βέβαιο τώρα πως δείχνοντας τον ΚΝιτη που κρύβει μέσα του όλη η Νίκαια, το Κερατσίνι, και ο Πειραιάς θα ξεχάσουν όλες τις "αγαθοεργίες" που τους έκανε η κυβέρνηση Σαμαρά και θα περιμένουν στην ούρα για την διανομή του πλεονάσματος, με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στο χέρι. Επίσης οι κάτοικοι Φιλοθέης, Κηφισίας, και Εκάλης θα αποδεχτούν τα σοφά λόγια του υπουργού και μόνοι τους οι αστοί θα τρέχουν στις εφορίες με εθνικές σημαίες και εικονίσματα του Αγίου Αντώνη του μη-Προδότη-Αλήτη, κτλ. να δίνουν τα υπάρχοντα και λοιπά "μάταια" στην αρχοντιά του.

Η σοφία του Υπουργού μας - Εθνικού Σταρ είναι όντως απέραντη ωσάν τον Ειρηνικό.»

- Διονύσιος Βαγγελάτος, 2.12.13«Δεν με εκπλήσσει ότι ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Ευρ. Τσακαλωτος συμφωνεί με τον Στουρναρα ότι οι Έλληνες δεν φορολογούμαστε αρκετά. Πρώην κνιτες κι οι δυο, σοσιαλιστές κι οι δυο, κρατιστές κι οι δυο το μόνο που ξέρουν είναι να βάζουν φόρους, να δημευουν περιουσίες, ακίνητα και καταθέσεις για να "μας βγάλουν" από την κρίση. Γι αυτό και πείστηκαμε εμείς οι φιλελεύθεροι τον Ιούνιο 2012 να ψηφίσουμε ΝΔ. Για να μην έρθουν οι σοσιαλιστές στην εξουσία μέσω ΣΥΡΙΖΑ και μας αλλάξουν τα φώτα στους φόρους. Φεύ όμως ο Σαμαρας, που εμπιστευτήκαμε, είχε άλλη γνώμη. Κι έβαλε υπουργό Οικονομικών την Στουρναρα για να μας αλαλιασει στους φόρους. Δεν φταίει ο σοσιαλιστής Στουρναρας. Αυτό ήξερε αυτό έκανε. Ο Φιλελεύθερος Σαμαράς ευθύνεται...»

- Γιάννης Λοβέρδος, 4.12.13
«Ο Κωστάκης ο Καραμανλής απειλεί ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής εάν συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Στουρνάρας. Νομίζω ότι βρέθηκε ο μοναδικός λόγος για τον οποίο πρέπει να πολιτευτεί ο Στουρνάρας.»

- Παναγιώτης Κωστούλας, 2.12.13«στη θέση του Πελεγρίνη θα υποδυόμουν τον Νέρωνα που ήτο και αυθεντικός ποιητής-φιλόσοφος-ηθοποιός και άθρωπος των γραμμάτων...»

- Βασίλης Λιβέρης, 2.12.13«-Αυριο θα πάει ο Αδωνις στον Παπούλια
-Εχει εκπομπή ο Παπούλιας;»

- Taxalia Macedon, 3.12.13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου